Областният съвет на БСП – Габрово срещу скандално уволнение на кмета на Трявна


Публикувано на 04-02-2016 в Новини

Областният съвет на БСП – Габрово срещу скандално уволнение на кмета на Трявна

Областният съвет на БСП – Габрово категорично не приема твърденията и внушенията, направени от кмета на Община Трявна, във връзка с освобождаването от работа на кметския наместник на село Радевци Милка Пределова.

24 години г-жа Пределова  изпълнява задълженията си с професионализъм и прецизност. Доказателство за това е,  че за този период тя няма нито едно наказание или забележка. Била е кмет и кметски наместник при различни  общински ръководства, като партийната й принадлежност не е била пречка за  нито един кмет до момента.

В изказването си пред местна медия  г-н Захариев, заявява, че „В село Радевци имахме оплакване от страна на местния бизнес”. Защо не каже господин кмете, че това е един единствен собственик на туристически обект, в който работят двама човека, а не 10 какво заявявате?

Не е истина и че в подписката фигурират имена на хора, които нямат общо със село Радевци. Всички подписали са или с постоянен адрес, или с имот в селото и имат отношение към случващото се там.

Относно случая с брадвата забита в бюрото на новия кметски наместник – ние питаме, защо не е сигнализирано в РПУ – Трявна, защо тогавашният кметски наместник  не е  обявил по – рано този  инцидент? Защо г-н Захариев прави внушения , че зад този инцидент стои г-жа Пределова?

Желанието на г-н Захариев, да оклеветите Милка Пределова – човек с авторитет граден с години,  е повече от несъстоятелно и жалко.

И тук  ние искаме да го попитаме и очакваме отговор на следните въпроси – Бил ли е първоначално назначения кметски наместник – кандидат за кмет на Плачковци от ГЕРБ? Собственик ли е сегашният кметски наместник на туристически обект в селото? За кого ще работи тя – за собствения си бизнес или за населението на село Радевци? Защо не се срещнахте с жителите на с.Радевци преди да предприемете смяната?

 

Вярвайки  добрите намерения на г-н Дончо Захариев, очакваме отговор на поставените въпроси.

 

 

 

Коментирай

Вашият email няма да бъде публикуван.


*