Кирил Добрев: Всичките проекти на Стойков са в предизборния клип на Иванов


Публикувано на 29-09-2015 в Новини

Кирил Добрев: Всичките проекти на Стойков са в предизборния клип на Иванов

 

„Преди една година, когато дойдох в Севлиево за моята предизборна кампания, събрах местните социалисти и ги попитах какво са направили за Севлиево. Започнаха да изброяват. Днес всичко, което преди година чух, виждам в предизборния клип на Иван Иванов. Поздравления за ГЕРБ, че са събрали на едно място проектите на Левицата!“ – това каза народният представител Кирил Добрев в понеделник вечер пред повече от сто и петдесет видни севлиевци, които дойдоха на откриването на предизобраната кампания на Коалиция Избирам Севлиево.

IMG_1364„Аз познавам Данчо. Той не говори много. Но е от хората, които могат да обединят около себе си съмишленици и професионалисти. Вижте само колко отчетени проекти от управлението на ГЕРБ, разработени и реализирани по времето на Йордан Стойков. Това аз наричам добър стопанин на една община“, каза още Добрев. И подчерта, че местните избори са важни, защото на тях избираме стопанин на мястото, където живеем. А що се отнася до проблемите в БСП, Добрев бе категоричен: „Те са национални. Когато опозицията е слаба, управляващите си позволяват повече“.

„Не е важно да мерим кой е направил повече за Севлиево. Зад всеки проект стои труда на много хора, доказани професионалисти“, каза в отговор Йордан Стойков. И не скри огорчението си, че повечето от тези служители са били изгонени от Общината, а някои от тях още са без работа. „Към всички тях – поклон. А на вас, благодаря за подкрепата“, обърна се Стойков към присъстващите.

IMG_1375

Сред тях бяха представители на бизнеса, хора от музикалните среди и изящните изкуствата, учители, земеделски производители, представители на кооперации. „Вярвам, че и вие като мен на 25 октомври ще изберете Севлиево!“, каза им на финал кандидатът за кмет на Коалиция Избирам Севлиево Йордан Стойков.

IMG_1350

 

Коментирай

Вашият email няма да бъде публикуван.


*