„БСП, НДСВ, ПБС, КПБ – Алтернатива за Габрово“ се регистрира за участие в изборите


Публикувано на 11-09-2015 в Новини

„БСП, НДСВ, ПБС, КПБ – Алтернатива за Габрово“ се регистрира за участие в изборите

Четири партии се обединиха в обща коалиция за явяване на местните избори. Коалицията стана факт, след като под споразумението сложиха подписите си Кристина Сидорова –  БСП, Светослав Славчев – НДСВ, Георги Петков – Комунистическа партия на България и  Йордан Млъзев от партия „Български социалдемократи“.

Четирите партии подкрепят Лена Енева за кмет на община Габрово и се явяват с обща листа за общински съветници.

Местната коалиция ще се яви на изборите под името „БСП,НДСВ,КПБ,ПБС – Алтернатива за Габрово”,  а днес документите за участие бяха подадени в ОИК от Кристина Сидорова – лидер на социалистите и упълномощен представител на коалицията.

 

„Нашите кандидати са единствената алтернатива на това управление. Предлагаме професионалисти, обичащи и работещи за Габрово. Едва ли някой се съмнява, че има по – познаващ общинските проблеми  човек от  кандидата ни за кмет  – инж. Лена Енева – безспорно най – активният общински съветник в местния парламент, с дългогодишен опит в общинската и  държавна администрация. Убедена съм, че габровци ще оценят тези нейни качества и ще й дадат своето доверие. ”, коментира Сидорова минути след регистрация на партията.

Коментирай

Вашият email няма да бъде публикуван.


*