Татяна Рачева е кандидатът за кмет на Трявна


Публикувано на 28-08-2015 в Новини

Татяна Рачева е кандидатът за кмет на Трявна

Икономистът Татяна Рачева е кандидатът на БСП за кмет в община Трявна. Председателят на ОбС на БСП Трявна от 2005 г. насам бе излъчен на проведеното вчера общо събрание на организацията на социалистите. Кандидат-кметът на БСП е избирана два пъти за общински съветник в Общински съвет Трявна, а от 2008 до 2015 година работи като  директор дирекция ФСАО .

Рачева е кореняк тревненска,  завършила „Икономика и управление на промишлеността“ в Стопанската академия „Димитър А. Ценов” гр. Свищов, преди това СОУ „П. Р. Славейков” в родния си град. Омъжена, има  син на 25 години.Член е на БСП от 1987г.

През трудовата си кариера Татяна Рачева е работила като фирмен омбудсман, старши експерт в Дирекция „Местни данъци и такси” гр. Габрово, ревизор в частна фирма.

Номинацията й за кандидат за кмет бе подкрепена от  социалистите в планинския град, като тя бе излъчена и за водач на листата за общински съветници. Окончателния вариант на кандидатите за местни парламентаристи ще бъде определена до 9 септември.

 

Коментирай

Вашият email няма да бъде публикуван.


*