БСП и НДСВ се явяват в коалиция на изборите през есента


Публикувано на 18-07-2015 в Новини

БСП и НДСВ се явяват в коалиция на изборите през есента

БСП и НДСВ са сключили споразумение за общи действия по време на предстоящите местни избори. От централата на социалистите заявиха, че това е коалиция, чиято цел е да се спечели местния вот.

„Днес, 17.07. 2015 г.,  се сключи споразумение за взаимодействие и сътрудничество между Общински съвет на Българската социалистическа партия – Габрово, представлявана от Кристина Максимова Сидорова и Национално Движение за Стабилност и Възход-Габрово, представляван  от Светослав Йорданов Славчев.

Страните по това споразумение, търсейки широка обществена подкрепа и решени да работят заедно за реализиране на социална и справедлива политика при управлението на община Габрово за спечелване на предстоящите през 2015 г. избори за органи на местното самоуправление в община

С Е   С П О Р А З У М Я Х А:

1. Общински съвет на Българската социалистическа партия – Габрово и Национално Движение за стабилност и възход-Габрово, се обявяват за провеждане на демократични и честни избори, гарантиращи свободния израз на волята на гражданите.

2. В подготовката и провеждането на изборите за органи на местното самоуправление в община Габрово ще отстояват общи възгледи, позиции и действия в политиката на левицата за икономическо и социално развитие на Габрово.

3. Ще работят за предизборното мобилизиране на своите членове и симпатизанти, за тяхното участие в изборите за местното самоуправление и гласуване за кандидатските листи на Коалиция БСП –алтернатива за Габрово“.

Коментирай

Вашият email няма да бъде публикуван.


*