Кирил Добрев с поредица от срещи в Севлиево


Публикувано на 06-05-2015 в Новини

Кирил Добрев с поредица от срещи в Севлиево

„Контрол над контролиращите”, заръча  дядо Стоян от севлиевското село Крушево на народния представител Кирил Добрев. Червеният депутат проведе  поредица от срещи  в Севлиево в първия  ден на новата седмица. „Дадох дума да се виждаме често, не само по време на предизборни кампании. За мен е важно да чуя вас,  вашите проблеми и вашето мнение за случващото се в страната”, каза Добрев пред събралите се. Реформата в здравеопазването, в образованието и случващото се съдебната система бяха сред темите, които най – много вълнуваха хората.

„Преди години сегашните управляващи в здравеопазването превърнаха  здравето в бизнес, сега същите искат да въведат  втори допълнителен пакет, за да стане така, че  добро лечение получават само тези, които имат пари”, заяви Добрев.

В по – късния следобед  народният представител се срещна с представители на месопроизводителния бизнес, които се оплакаха от тежките условия на големите вериги и трудния достъп на  българските фирми до тях.

„Точно заради такива проблеми, ние от „БСП лява България” предложихме нови текстове в Закона за търговските вериги, с които се гарантират равни пазарни условия на българските и чуждестранни търговци. Според нашето предложение, което беше прието на първо четене, се забранява на българските производители да се налагат такси, срещу които не се предоставят услуги”. Добрев подчерта още, че законопроектът е подкрепен от над 150 асоциации и организации на производители .

В програмата на депутата бе включена и  среща с жителите на Община Севлиево

Коментирай

Вашият email няма да бъде публикуван.


*