Коалиция за България: Имаме най-добрата листа и тя е с номер 15


Публикувано на 30-04-2014 в Новини

Коалиция за България: Имаме най-добрата листа и тя е с номер 15

Искаме по – социална и справедлива Европа, която да защитава българските интереси и икономика. Искаме България, която се гордее с Европа и Европа, която да се гордее с България. За нас е важно да усетим европейските средства като нещо добро, а не както сега, под формата на дупки, безводие и дискомфорт. Да осъзнаем, че има смисъл да сме членове на Европейския съюз и че социална Европа е по-добра, отколкото в момента.

снимка: Пресцентър БСП – Габрово

С тези думи председателят на  БСП – Габрово Кристина Сидорова откри предизборната кампания на Коалиция за България в общината. Лидерът на местните социалисти изрази увереност, че кандидатите на БСП за представители в Европейския парламент са най-подготвените и с тяхна помощ, ще бъдат постигнати всички цели.

снимка: Пресцентър БСП – Габрово

“Листата на Коалиция за България е най-добре структурираната от всички, предлагани на предстоящите избори. Няма по-подходящ човек за водач в нея от Сергей Станишев – лидер на ПЕС и българските социалисти”, заяви Сидорова. Сергей Станишев ще посети Габрово на 6 май, като част от предизборната обиколка в страната. Председателят на ПЕС ще се срещне с габровската общественост в зала Възраждане от 17:30 часа.

снимка: Пресцентър БСП – Габрово

На 11 май в областния град ще дойде Георги Пирински, на 13 май – Петър Курумбашев, а на 18 май Илияна Йотова и Евгени Кирилов. Професор Андрей Пантев ще посети Габрово дни преди гласуването на 25 май, като датата и мястото предстои да бъдат уточнени.

*Избори за Европейски парламент 2014. Купуването и продаването на гласове е престъпление*

Коментирай

Вашият email няма да бъде публикуван.


*