Кирил Добрев: Не знам как Томислав Дончев ще обясни в Европа присъствието си в тефтера „Златанов”


Публикувано на 24-03-2014 в Новини

Кирил Добрев: Не знам как Томислав Дончев ще обясни в Европа присъствието си в тефтера „Златанов”

Народният представител от ПГ на КБ Кирил Добрев се срещна със социалисти от Габрово. Основните теми на срещата бяха актуалната политическа обстановка и предстоящите евроизбори. Присъстващите заявиха готовността си да работят за победа на изборите. В тази връзка Добрев заяви, че не знае как водачът на листата на ГЕРБ Томислав Дончев ще обясни „присъствието” си в тефтера на Филип Златанов, според който той е оказвал натиск върху Комисията за предотвратяване и установяване конфликт на интереси и при положение, че Европейската комисия е осъдила в доклада си действията, описани в тефтера.

Социалистите от Габрово изразиха удовлетворение от новия изборен кодекс, а присъстващите представители на малкия и среден бизнес проявиха интерес към новите възможности, които предлага Българската банка за развитие за бизнеса.

Кирил Добрев представи и новата мярка за заетост, която предвижда около 5000 души да помагат на МВР в борбата с битовата престъпност. „Не знаем как обществото ще го приеме и дали тези хора ще успеят да се впишат в системата. Но се надявам да се сработят добре с кметовете. Това ще даде възможност органите на реда да имат реално присъствие в малките населени места“, каза още народният представител.

Коментирай

Вашият email няма да бъде публикуван.


*