БСП -Севлиево издигнаха четирима кандидати за Европарламента


Публикувано на 20-01-2014 в Новини

БСП -Севлиево издигнаха четирима кандидати за Европарламента

Младият юрист от Трявна Цонко Кръстев, Илияна Йотова, Деница Златева и Сергей Станишев  номинираха  севлиевските социалисти за листата на партията на евроизборите през май. В събота се проведе общинската конференция, на която единодушно бяха подкрепени кандидатурите  им.

Това е първата конференция в областта.  Социалистите в Севлиево  приеха и декларация, в която изразиха своята позиция във връзка случващото се в партията и поведението на Георги Първанов.

В приетия текст се казва: “Делегатите на Конференцията на Общинската организация на БСП – Севлиево сме обезпокоени от заявената позиция на лидера на „АБВ” – Георги Първанов и  настоящият депутат от Европейския парламент Ивайло Калфин да участват в предстоящите избори за членове на Европейския парламент с отделна листа.

Осъзнаваме, че днес повече от всякога е необходимо да обединим усилията си, да печелим симпатизанти, съмишленици и граждани, които да подкрепят и гласуват за кандидатите на БСП за членове на  Европейския парламент.

Убедени сме, че със спечелване на предстоящия вот, БСП ще има възможност да изпълни предизборните си обещания и ще осъществи успешно четири годишния мандат на управление.

Ние се разграничаваме от опита за разцепление на Партията и заявяваме, че нашата организация подкрепя единствено листата на БСП и ще работим за спечелване на изборите за членове на Европейския парламент от Република България.”

Коментирай

Вашият email няма да бъде публикуван.


*