Анкета за проблемите на Габрово започват младежите на БСП


Публикувано на 18-12-2013 в Новини

Анкета за проблемите на Габрово започват младежите на БСП

Анкета, под надслов “Твоето виждане за Габрово” стартира Младежкото обединение на БСП в Габрово. Новината беше съобщена от Ева Христова, член на младежите социалисти, в началото на седмицата на среща с местните журналисти. Младежите искат да чуят проблемите на габровци. Въпросникът съдържа 5 въпроса, а поставените проблеми ще бъдат класирани и обявени на нарочна пресконференция.

“Идеята е да чуем какво искат нашите съграждани да се промени в Габрово “, заяви Ева Христова. “Определили сме 5 основни проблема на Общината, за които да се гласува в анкетата, като има място и за други. Това са безработица, инфраструктура, доходи, икономика, управлението на общината. Има въпрос какво искате да се случи през 2014 година. След като бъдат обобщение резултатите, направените предложения ще бъдат внесени за обсъждане в Общинския съвет. Искаме хората на Габрово да зададат дневния ред на нашата организация”, допълни Христова.

Анкетата се провежда до края на януари. Достъпна е на интернет страницата на организацията –www.bsp-gabrovo.com, както и в офиса на социалистите.

Коментирай

Вашият email няма да бъде публикуван.


*