Петър Витанов: ЕС дава възможност за належащи реформи и по-добър живот!


Публикувано на 19-04-2019 в Новини

Петър Витанов: ЕС дава възможност за належащи реформи и по-добър живот!

„Европейският съюз е възможност за страната ни, стига европейските фондове и помощта от тях да бъдат използвани за належащите реформи и за подобряване живота на всички български граждани“.

Петър-Витанов-2Това заяви кандидатът за евродепутат на БСП Петър Витанов на среща с членове и симпатизанти в Дряново.

Витанов посочи, че се наблюдава критичност към ЕС. „Може би тя е насочена към неточното място, защото ЕС предоставя възможности, само че правителството ни не успява да се възползва от тези възможности, то не е в състояние да отстоява националния ни интерес. Правителството усвоява европейски пари, само че не създава икономически растеж. В продължение на десет години то унищожава България“, каза още кандидатът за евродепутат.

 

Петър-ВитановТой уточни, че целта на БСП е да промени ЕС и да го върне към първоначалните му ценности- като справедливост, солидарност и равенство.

„Трябва да се преодолеят и огромните неравенства между държавите и да се възстанови солидарният подход за общо справяне с проблемите. Промяната в ЕС преминава през промяна в България, успех на Евровота е предпоставка за това“, заяви още Витанов.

На събитието присъстваха народният представител от ПГ на „БСП за България“ Кристина Сидорова, председателят на ОбС на БСП – Дряново Тодор Обрешков, областният лидер Николай Григоров, секретарят на МО в БСП – Трифон Панчев .

Коментирай

Вашият email няма да бъде публикуван.


*