Поздравителен адрес на Кристина Сидорова за 15 септември


Публикувано на 14-09-2018 в Новини

Поздравителен адрес на Кристина Сидорова за 15 септември

Скъпи първокласници,
​Уважаеми ученици,
​Уважаеми учители,

​Приемете моите най – сърдечни поздравления по случай началото на новата учебна година. 15 септември е благословен празник, който вдъхновява и дарява с надежда. Ден, в който всяка година отделяме достойно място на науката и образованието. Ден, в който всички ние сме изпълнени с вяра за по-добро бъдеще на децата на България.

​Скъпи първокласници, днес прекрачвате прага на училището за първи път. Предстои ви да поемете и извървите един нелек път, в който до вас ще бъдат вашите учители. Те ще ви предадат едни от най-важните уроци в живота. В училище вие ще научите българските букви, ще започнете да четете и смятате, ще се докоснете до науката и ще натрупате знания за света около вас. Но бъдете сигурни – това е най-ценният път, който трябва да следвате в живота. От сърце Ви пожелавам да постигнете мечтите си смели и уверени! Вярвайте на вашите учители, защото те са вашият пътеводител в света на буквите и знанието.

​На Вас ученици – на добър час! Запомнете, че знанието е съкровище, което ще последва своя собственик навсякъде. Учете и вървете напред гордо! Бъдете успешни и удовлетворени от делата си и резултатите, които постигате. Бъдете любознателни, амбициозни и отговорни!

​Скъпи учители, Вие вдъхвате у учениците си желанието да учат. Вие отваряте вратите на родното школо и Вие сте най-живият пример на нашите деца. Вие давате стимул на учениците да прозрат собствената си вътрешна сила и жезнеспособност. Продължавайте да обичате това, което правите, защото гордостта на учителя е в засадените семена. Продължавайте да бъдете проводник на истината, която всеки ученик трябва да открие сам за себе си! Защото в развитието на детето, образованието и средата играят най-голяма роля за бъдещето. Огромно благодаря за всеотдайния Ви труд и обич, с които съхранявате образованието и науката в Габровски регион, за търпението и желанието, с които преподавате най – важните уроци на нашите деца. Пожелавам Ви здраве и мъдрост!

​Нека новата учебна година бъде успешна и ползотворна!

​НА ДОБЪР ЧАС!

С уважение: Кристина Сидорова
Народен представител 7 МИР

Коментирай

Вашият email няма да бъде публикуван.


*