Виртуална приемна за жителите на община Габрово


Публикувано на 16-12-2013 в Новини, От медиите

Виртуална приемна за жителите на община Габрово

Освен чрез редовните приемни на народния представител в градовете и населените места на областта, вече всеки гражданин може да отправи виртуално питане или предложение към габровския депутат от “Коалиция за България” Йордан Стойков,  съобщава сайтът gabrovonews.bg.

“Това е още един начин да стигнем до хората и да чуем техните проблеми и въпроси. На всеки посетил виртуалната приемна ще бъде даден бърз отговор”, коментира Стойков.

Виртуалната приемна на народния представител Стойков е достъпна на новия сайт на социалистите в интернет. Той дава информация както за партийната структура и дейността на Областния съвет на БСП – Габрово, така и за парламентарната работа на червения депутат.

Сайтът www.bsp-gabrovo.com съдържа няколко секции, включително и анкета, в която всеки габровец може да каже какво иска да се промени в общината ни. Посетителите могат да открият и информация как да станат членове на БСП, да разгледат галерията със снимки или да прочетат публикуваните новини.

 

to “Виртуална приемна за жителите на община Габрово”

  1. Владимир Панайотов // 18/12/2013 at 11:04 // Отговор

    Бих искал да коментирам пенсионната реформа,
    Ясно е,че възрастта за пенсиониране трябва да се увеличава по различни причини.Но нека това става плавно и постепенно за да не изпадат хората в шок.Скоро четох,че в Германия възрастта за пенсия се увеличава с по един месец всяка година и така до 2029 г.Какво пречи това да стане и в България.Също така в много европейски страни
    има възможност за ранно пенсиониране с по-малък процент от пенсията.

    Защо това да не стане и в България.Иключително важно е хората да имат право на избор.

Коментирай

Вашият email няма да бъде публикуван.


*