Кристина Сидорова: Свободата е потъпкана!


Публикувано на 28-03-2018 в Новини

Кристина Сидорова: Свободата е потъпкана!

“Изключително ми е неприятно и неудобно, че когато габровци се чудят как да свържат двата края, как да си платят сметките и как да оцеляват, ние трябва да коментираме откровени глупости. Управляващите, вместо да решават проблемите на нашия делник, се занимават с лъжи и безпочвени обвинения“. Това заяви Кристина Сидорова, провокирана от изявленията на партиен функционер и депутат от ГЕРБ – Габрово.

“За пореден ден занимаваме габровци с пасквили. Поведението на ГЕРБ е недостойно, нашите съграждани не заслужават това.”, категорична е народният представител от ПГ на БСП за България.

По повод цитирането на нейното име, както и на имена на нейни колеги, подписали се в гражданска подписка срещу закриването на ОУ “Цанко Дюстабанов”, Сидорова заяви, че ще входира сигнал до прокуратурата, за да се провери по какъв начин даните на над 200 човека в нея са попаднали в една партийна централа в Габрово.

“Защо името ми и имената на моите колеги се използват за тяснопартийни цели? От кога да защитиш гражданската си позиция за запазване на образователна институция е лошо? В кой век живеем?”, попита активистите на ГЕРБ депутатът от левицата.

“Най-голямата ни ценност – свободата е потъпкана. Днес ГЕРБ не ни дават възможност да сме свободни, да защитаваме граждански инициативи. Колегите са застинали в тоталитарното общество и всички обвинения към свободата на словото и на изразяване доказват това. “, убедена е Сидорова.

Народният представител от ПГ на БСП за България обяви, че ще се подпише за всяка една кауза, която защитава интересите на нашите съграждани и няма да подкрепи нито една идея, която ощетява хората и е свързана с присвояване на средства, и с нечисти помисли. “Никой не може да ни отнеме правото да казваме това, което мислим, най- голямото достижение на демокрацията. И аз ще продължа да казвам това, което мисля.”, допълни Сидорова.

“Нека не се страхуват от опозицията, да се радват, че я има, защото в момента, когато и нея я няма, си е чиста диктатура”, заключи депутатът от левицата.

Коментирай

Вашият email няма да бъде публикуван.


*