Кристина Сидорова поздрави СУ „Максим Райкович“ – гр. Дряново по повод 160 години Дряновско класно училище.


Публикувано на 11-03-2018 в Новини

Кристина Сидорова поздрави  СУ „Максим Райкович“ – гр. Дряново по повод 160 години Дряновско класно училище.

“Забележителната история на Средно училище „Максим Райкович“ е повод за изключителна гордост и извор на вдъхновение за стотици дряновци.“. С тези думи се обърна народният предсавител от ПГ на БСП за България Кристина Сидорова към директора на СУ „Максим Райкович“ – гр. Дряново Катерина Стефанова по повод 160 години Дряновско класно училище.

Сидорова бе гост на Концерт спектакъл „Училището – свят на разум и любов“, който се състоя в НЧ „Развитие – 1869“. Тя присъства и на връчването на наградите „Учител на годината“, „Ученик на годината“, „Михаил Военкин“ и „Дарител на годината“ на СУ „Максим Райкович“.

Депутатът от БСП поздрави всички учители, ученици и родители, които са свързали живота си с дряновското училище. „Продължавайте да бъдете стожери на духовността у всички нас – малки и големи“, пожела Сидорова на учителите, а към децата се обърна с призив да вярват в способностите си и да следват пътя, по който ги води знанието.

„Пазете и помагайте на Вашето училище, защото то е храмът, който пази най – ценните реликви – знанието и науката.“, каза народният представител в края на обръщението си към дряновци.

Коментирай

Вашият email няма да бъде публикуван.


*