Кирил Добрев и Кристина Сидорова почетоха паметта на Апостола


Публикувано на 19-02-2018 в Новини

Кирил Добрев и Кристина Сидорова почетоха паметта на Апостола

Народният представител от “БСП за България” Кристина Сидорова, заедно със зам.-председателя на НС на БСП Кирил Добрев, поднесоха цветя пред паметника на Апостола, намиращ се в двора на Къкринското ханче.

​“Днес е модерно да се говори- как, кой и защо е обединител на нацията. Е, Левски е истинският обединител. Българин, надскочил времето, родолюбец с кауза.” Това каза зам.-председателят на БСП Кирил Добрев, който се включи в отбелязването на 145-та годишнина от смъртта на Васил Левски.

​“Човекът, който казва: “играем с живота на 7 милиона българи – трябва зряло, отговорно да се постъпва”. Човек, посветил живота си за свободата на България… “всичко, което съм сторил, сторих го за отечеството”, допълни Кирил Добрев.

​“Пред паметта на Апостола мълчим. Свеждаме глава и си даваме равносметка, колко грешни сме. Помним ли заветите му, изпълнихме ли заръките му? Разбрахме ли защо написа “Народе????”? А какво ли би написал той днес? Поклон, Апостоле! Толкова си нужен днес.”, каза Кристина Сидорова.

Коментирай

Вашият email няма да бъде публикуван.


*