Новият политически сезон дойде


Публикувано на 12-01-2018 в Новини

Новият политически сезон дойде

Народният представител от Габрово Кристина Сидорова коментира началото на новия политически сезон у нас, като постави акцент върху актуалните теми, които вълнуват обществеността последните седмици.

Тя разясни мотивите на социалистите за предстоящия вот на недоверие и вижданията си за новия антикорупционен закон, срещу който Президентът внесе вече вето.

Според Сидорова темата за корупцията във високите етажи на властта е повсеместна и е пуснала своите пипала във всички сектори.

Идеите на ГЕРБ за борба с корупцията не успяха да решат проблема години наред, дори доведоха до неговото задълбочаване и до излизането на негативни статии и коментари във водещи европейски издания. „Самата филофия на антикорупционния закон е сбъркана, защото събира механично много звена, които до сега не са успели да я преборят.”, допълва Сидорова.

Според народния представител внасянето на вот на недоверие на тема корупция от опозицията не цели да провали европредседателството. Тази теза погрешно се налага от Борисов като оправдание на пропуските в собственото му управление на страната. Защото всички мерки за борба с корупционните практики у нас претърпяха невиждан провал и това го знае вече не само българският гражданин, който ежедневно се сблъсква с проблема, а и цяла Европа.

Коментирай

Вашият email няма да бъде публикуван.


*