Стоян Мирчев в Габрово : “Българската сигурност е застрашена !“


Публикувано на 27-11-2017 в Новини

Стоян Мирчев в Габрово : “Българската сигурност е застрашена !“

​Народният представител от “БСП за България” гостува в Габрово по покана на Кристина Сидорова. Той присъства на представянето на филма “Граница” в областния град и коментира състоянието на националната сигурност на България, както и други важни политически теми.

​Филмът на Елена Йончева бе представен пред пълна зала. Над 100 човека пръстваха на прожекцията на документалната лента.

​Според Стоян Мирчев българската сигурност е застрашена и това не се случва без знанието на управляващата коалиция.

​Мирчев неведнъж е акцентирал върху огромните измерения на корупцията у нас, които обаче през призмата на националната сигурност на България придобиват още по- сериозни размери и значение.

​“Националната сигурност е колабирала система”, смята Мирчев. И това не е е резулатат от липса на армия или полиция, а от липса на воля от страна на държавата. А държавната политика е дело на премиера Борисов, който контролира всички средства.

​Макар фактите от филма “Граница” за правителството на България да не се харесват на управляващата класа, истината трябва да се казва, категоричен е народният представител и допълва, че борбата не е единичен акт.

​Непредприемането на драстични мерки от отговорните интитуции още повече ще задълбочава тежкото състояние на българската сигурност. До кога? – се питат мнозина.

Коментирай

Вашият email няма да бъде публикуван.


*