Честит празник, български лекари!


Публикувано на 19-10-2017 в Новини

Честит празник, български лекари!

Уважаеми госпожи и господа,

С уважение отправям към Вас поздравления и най-добри пожелания по повод Деня на българския лекар – 19-ти октомври. Днес църквата почита и Свети преподобни Иван Рилски Чудотворец – най-великият български светец, небесен закрилник на целия български народ и основател на най-величествения манастир в България – Рилския.

Радвам се, че имам възможност на този светъл ден да се обърна до всички лекари и медицински работници, до всички тези, които ежедневно спасяват живот. Защото Вие дарявате надежда и ново начало за мнозина.

Благодаря Ви за саможертвата и отзивчивостта! Високо ценя постигнатото от Вас и стремежа Ви да давате най-доброто от себе си. Уверена съм, че въпреки предизвикателствата, пред които се изправяте всеки ден, Вие ще се справите с професионализъм и увереност в собствените си сили.

Искрено се надявам да имате онова спокойствие и условия, в които безпроблемно да упражнявате благородната си професия. Нека св. Иван Рилски бди над Вас и Ви закриля!

Пожелавам Ви здраве, дълголетие и силен дух, за да продължавате да бъдете все така всеотдайни и посветени на здравето и човешкия живот.

Честит празник, български лекари!

Коментирай

Вашият email няма да бъде публикуван.


*