Стотици севлиевци протестираха за вода


Публикувано на 25-09-2017 в Новини

Стотици севлиевци протестираха за вода

Народният представител от “БСП за България” Кристина Сидорова подкрепи исканията на севлиевци за нормално водоподаване в общината. Жителите на Севлиево и околните села получиха подкрепата и на бившия депутат от Габровско и настоящ зам. – председател на БСП Кирил Добрев, който се бе ангажирал с този казус и по време на служебното правителство също работеше за отпускане на средства за реконструкцията на водопровода.

Сидорова бе единственият народен представител от региона, който взе отношение към кризисната ситуация. “Нима бедстващи хора могат да повярват на това, че държавата и местните институции са си свършили работата, когато действителността показва точно обратното. Липсата на системен натиск от отговорните органи, а именно кмет, областен управител и народни представители от региона, се оказа препъникамъкът по пътя към разрешаване на проблема на севлиевци. Лаконичните отговори на министъра на регионалното развитие и благоустойството допринесоха още повече за задълбочаването на кризата.”, обобщи депутатът от левицата.

Всичко това превърна Севлиево в град, който въпреки че произвежда чешми за България и Европа, днес няма какво да потече от тях. Тази тъжна равносметка направи човек от бившето ръководство на най-голямото предприятие там.

#ВодаЗаСевлиево

Коментирай

Вашият email няма да бъде публикуван.


*