10 години Дневен център за пълнолетни лица с увреждания – гр. Габрово


Публикувано на 09-10-2017 в Новини

10 години Дневен център за пълнолетни лица с увреждания – гр. Габрово

Народният представител Кристина Сидорова поздрави управителя и потребителите на социални услуги в Дневен център за пълнолетни лица с увреждания в Габрово . По случай 10-тата година от създаването на центъра, днес бе организирано тържество и кратка програма.

Сидорова поднесе поздравителен адрес и цветя на управителя Росица Димитрова, а ползвателите на социалното учреждение бяха дарени с материали за рисуване. Депутатът от левицата пожела здраве, силен дух и късмет на всички, подкрепящи центъра. “Толкова много обич и топлина има в този център. Усмихнатите лица на хората, прекарващи ежедневно голяма част от времето си тук, са гаранция, че вие се справяте блестящо с мисията си да правите живота им по – щастлив. Благодаря Ви за красотите, които сте сътворили, продължавайте още много години да бъдете едно светло и прекрасно място за хората в неравностойно положение.”, каза тя по повод тържествения ден.

Сидорова не веднъж е подкрепяла инициативите на хора с увреждания и е подпомагала тяхната дейност. И този път тя бе изключително развълнувана от разговора и срещата с потребителите на социални услуги и не остана равнодушна към произведенията, които бяха украсили цялата сграда. За да придобие една малка частица от духа и делото на хората там, тя взе за своя дом 3 ръчно изработени картини.

Коментирай

Вашият email няма да бъде публикуван.


*