Приемна на Сидорова в Севлиево


Публикувано на 19-07-2017 в Новини

Приемна на Сидорова в Севлиево

Кристина Сидорова организира отворена приемна за жителите на Община Севлиево. Това е втората приемна, която народният представител от „БСП за България” инициира там.

            Пред Сидорова бе поставен въпросът за липсата на електронен имотен регистър и връзката му с кадастъра, което е предпоставка за имотна измама. Един от основните казуси, към който насочиха внимание самите потърпевши, се оказа неизплатените заплати в бившия Военен завод в Севлиево. Народният представител се запозна и с проблемите на потребителските кооперации, които вече трета година не са получавали средства за снабдяване на населението с хляб и хранителни  продукти  във  високопланински и труднодостъпни терени.

            В рамките на приемния ден, Сидорова се срещна и с пенсионери, които негодуват срещу изчислените им пенсии, както и с нуждаещи се от помощ по отношение на придобиване правото на ползване на лихвоточки.

            След срещата с граждани, Сидорова даде пресконференция пред медиите, заедно с председателя на Общински съвет на БСП – Севлиево Петинка Михайлова, на която разясни основните приоритети и направления в своята дейност, от встъпването си в длъжност като народен представител. Сидорова потвърди ангажираността си към водния проблем в Севлиево и обеща своевременна намеса и натиск върху отговорните институции, за да се реши колкото се може по-бързо този казус. Депутатът от левицата постави акцент и върху бедността на хората в провинцията и малките населени места. В тази връзка, Сидорова отбеляза, че „всеки ден се сблъскваме с бедността и всяка една стъпка е важна, но за съжаление бедността не стои в дневния ред на управляващото мнозинство”. По отношение на тъжната равносметка от посещенията си в малките населени места в региона, народният представител бе категорична, че „в името на региона, декларира готовността си да работи  за всяка една полезна кауза”.

Коментирай

Вашият email няма да бъде публикуван.


*