Кристина Сидорова се срещна с жителите на с. Яворец


Публикувано на 12-07-2017 в Новини

Кристина Сидорова се срещна с жителите на с. Яворец

Днес, народният представител от „БСП за България” Кристина Сидорова се срещна с жителите на второто по големина населенo място в общината, село Яворец. Пред нея бяха поставени за разрешаване казуси, свързани с липсата на полицейско присъствие по малките населени места и  с лошата инфраструктура в селото. В тази връзка, Сидорова констатира, че решение на тези проблеми трябва да се търси във възможно най-кратки срокове, тъй като докато престъпността е безнаказана и няма удобни пътни връзки между селата и градовете, жителите на Яворец ще се чувстват забравени от институциите. В откровен разговор с хората тя обърна внимание на законодателните инициативи на „БСП за България” и предложенията, които левицата внесе за актуализиране на пенсиите.

         Заедно с кмета на селото,  Сидорова обсъди състоянието на местната църква. Пред него тя пое ангажимент да потърси възможности за реконструкцията й. Дискутирана бе и темата за крайно недостатъчния бюджет, който община Габрово отпуска за селата.

            В края на посещението си в Яворец, депутатът от левицата се запозна с читалищната дейност в селото, като пред нея бе поставен въпросът с поддържане на базата.

Коментирай

Вашият email няма да бъде публикуван.


*