Габрово с депутат, Кристина Сидорова влиза в Парламента


Публикувано на 15-05-2017 в Новини

Габрово с депутат, Кристина Сидорова влиза в Парламента

Председателят на общинската организация на БСП в Габрово Кристина Сидорова влиза в Народното събрание. Тя ще заеме мястото на Кирил Добрев, който беше избран по време на вчерашното заседание на Националния съвет на социалистите за заместник – председател на БСП и заяви, че се оттегля от Парламента.

Досегашният народен представител от левицата за 7-ми Многомандатен избирателен район Габрово Кирил Добрев депозира своето желание за освобождаване на депутатското място и обяви, че се оттегля, за да насочи своите усилия в организационната дейност на Изпълнителното бюро на партията.

Очаква се водачът на левицата в Габрово, която бе втора в листата с кандидати за народни представители от БСП за България за габровска област след Кирил Добрев, да положи клетва в Народното събрание след като приключат съответните процедури.

Кристина Сидорова е родена на 24 април в Габрово. Завършила е „Комуникационна техника и технология“ степен Бакалавър и магистратура „Управление на човешките ресурси“. Владее немски и английски езици. Областен координатор и Председател на ОбС на БСП в Габрово. 2 мандата общински съветник.

Коментирай

Вашият email няма да бъде публикуван.


*