Кирил Добрев: Патриотите продадоха за 20 лв. гласовете на своите избиратели


Публикувано на 25-04-2017 в Новини

Кирил Добрев: Патриотите продадоха за 20 лв. гласовете на своите избиратели

Близо толкова е разликата между минималната пенсия в момента и тази, за която се договориха патриотите и Бойко Борисов

„20 лв. е цената, на която коалиция „Обединени патриоти” продаде гласа на своите избиратели, решавайки да управлява в коалиция с ГЕРБ. Близо толкова е разликата между минималната пенсия в момента и тази, за която се договориха патриотите и Бойко Борисов”. Това коментира пред журналисти народният представител Кирил Добрев при посещението си в Габрово. Добрев се отзова на поканата на областния управител Иванка Баева за среща по проблемите на хората в Габровска област. Оказа се, че народният представител от БСП е единственият уважил поканата на ръководството на областната управа, като депутатите от другите политически сили не са се отзовали.

Кирил Добрев препотвърди думите си, че ще продължи да работи за хората от региона, като обърна специално внимание върху развитието на туризма, който според него трябва да бъде обща кауза на четирите общини. По този повод Добрев сподели и една своя идея – в центъра на град Габрово да бъде изградена платформа с макети на туристическите забележителности от цялата област.

Добрев апелира и за поставянето на съоръжение тип „легнал полицай” на пешеходната пътека пред селището за слепи хора на главен път Габрово – Велико Търново в района на Дряново. „Надявам се, че скоро ще бъде направено всичко необходимо за разрешаването на проблема с водоснабдяването на Севлиево, като мога да дам уверение, че след многобройни разговори с представители на служебното правителство, казусът е пред разрешаване”, коментира още Добрев.

„БСП беше подложена на сериозен натиск, за да влезе в коалиция с ГЕРБ, включително и с намеса отвън, но такава стъпка би била предателство към избирателите, които подкрепиха левицата на тези избори”, категоричен беше Кирил Добрев.

 

Коментирай

Вашият email няма да бъде публикуван.


*