Отборът на победата с номер 10


Публикувано на 27-02-2017 в Новини

Отборът на победата с номер 10

Кирил Добрев – Роден е на 18 април 1972г. Завършил е в Минно-геоложкия университет специалността „Хидрогеология и инженерна геология” и УНСС, специалност „Финанси”. Народен представител от 2005 година. Лидер на партийната организация в най-голямата област – Софийска. Зам.-председател на Комисията за борба с корупция и конфликт на интереси; член на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред. Кирил Добрев е семеен, с две деца. Той е водач на листата на Коалиция „БСП лява България” в Седми многомандатен избирателен район за предстоящите парламентарни избори на 26 март 2017г.

0095_obrКристина Сидорова

Завършила „Комуникационна техника и технология“ степен Бакалавър и магистратура „Управление на човешките ресурси“. Владее немски и английски езици. Областен координатор на БСП. 2 мандата общински съветник. Председател на ОбС на БСП Габрово.

Кауза – Младите хора и тяхното бъдеще. Каква България трябва да имаме, за да предпочетат да останат тук.

Майка на 1 син.

0014_obrСтанимир Стойчев – 35 години

Завършил Варненски свободен университет, специалност „Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред“. В момента следва „Зооинженерство“. Семеен с едно дете. Вече 17 години се занимава в сферата на селското стопанство. Предпочел да развива собствен бизнес в родния си град Севлиево. 7 години е бил изпълнителен директор на неправителствена организация.

Кауза – подкрепа и развитие на селското стопанство, защита на дребния и среден земеделски производител. Повече българска продукция от родни суровини.

0082_obrПърван Димитров – 37 години

Инженер по Комуникационна техника и техонологии. Собственик на частна фирма в сферата на металолеенето. Познава добре трудностите и проблемите на малкия и семеен бизнес. След години в чужбина, е избрал да се върне в родния си град и да осъществи мечтите си тук. Семеен с две деца.

Кауза: По-малко бюрокрация и трудности пред младия предприемач. Реална подкрепа от държавата.

0075_obrТрифон Панчев – юрист, 28 години

Завършил „Право“ в СУ „Св. Климент Охридски“. Владее италиански и английски език. Има опит в частния сектор, като управител на фирма в областта на земеделието. 3 години е адвокат в адвокатска кантора. От една година член на Съда на Европейската федерация по лека атлетика. Отраснал в китно Дряново, продължил обучението си в София. Днес Трифон е избрал да развива идеите си в родното  място.

0061_obrВесислава Александрова

Весислава е директор на детска градина в Трявна. Завършила „Предучилищна и училищна педагогика“. Магистър по „Организация и управление на образованието“. Семейна с две дъщери. Носител на наградата на МОН „Неофит Рилски“ за постижения в образованието.

Кауза: Образование и изграждане авторитета на българския учител.

0005_obrПетинка Михайлова

Завършила е ВТУ спеицалност „Финанси“, „Стопанско управление“ и „Здравен мениджмънт“. Работи в сферата на социалните слуги. Общински съветник и с дългогодишен опит в социалната сфера. Председател на ОБС на БСП Севлиево. Семейна с 1 дете. Член е на редица неправителствени организации.

Кауза – Социална политика за активните хора. Истинска подкрепа на хората в неравностойно положение.

0044_obrПенка Петрова

Магистър по „История“ от ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“. Главен учител в Национална Априловска гимназия. Била е експерт по история в РУ на МОН. Председател на клуб „Млади възрожденци“ – Габрово. Член на общински комитет „Васил Левски“. Автор на редица научни и методически статии. Автор на  „История на ТУ Габрово 2005-2015“. Носител на награди на Съюза на българските учители, Минирстерство на образованието и др.

Семейна с две деца.

Кауза – България на умните, трудолюбиви и можещи хора!

Коментирай

Вашият email няма да бъде публикуван.


*