Кирил Добрев и местните социалисти заявиха, че продължават заедно напред


Публикувано на 02-02-2017 в Новини

Кирил Добрев и местните социалисти заявиха, че продължават заедно напред

Депутатът от БСП Кирил Добрев ще даде последната за този мандат пресконференция в избирателния си район Габрово. От 15:30 часа днес Добрев ще направи отчет за дейността си, а от местната структура ще обявят резултатите от проведените преди заседанието на Конгреса конференции.

До момента Кирил Добрев е издигнат за водач на червената листа от три общински организации, между които и севлиевската. Тази вечер предстои провеждането на събрание и в Трявна.

По повод номинацията си, Кирил Добрев написа в социалната мрежа:

„Преди две години, когато тогавашното ръководство на БСП се чудеше как да ме извади от играта, партийните организации в Габровска област застанаха зад мен, избраха ме за водач и заедно стъпихме още по-здраво на терена на партийната работа и политиката. Никога няма да забравя този жест. Това, че благодарение на тяхното доверие и усилена работа, станах депутат, не е от такова значение.

По-важно беше, че усещайки тяхната подкрепа продължих да се боря за промяна в партията. БСП вече прави уверени стъпки към промяната и обновлението си и се радвам, че съм част от този процес.

Благодаря на хората, че отново ми гласуваха доверие и ме подкрепиха за водач в 7 МИР!“

Отговорът на габровските социалисти, станал популярен отново през facebook е:

„Благодарим ти Кирил Добрев, че ни се довери, че ни подкрепяше, че ни помогна да станем силен екип, че винаги беше насреща . Ние сме приятели за дълъг път, който едва сега започва“

Коментирай

Вашият email няма да бъде публикуван.


*