Стефан Данаилов: Само с общи усилия можем да превърнем надеждите в реалност


Публикувано на 10-11-2016 в Новини

Стефан Данаилов: Само с общи усилия можем да превърнем надеждите в реалност

На уплашените, че ще загубят властта, бих препоръчал да се смирят и да чуят тревожните думи на хората. На възторжените, че печелят ще кажа – запазете разума си и работете повече

Никой не може да отнеме надеждата на човек, озарен от искрена вяра, че е дошло време за промяна, която най-сетне ще отведе страната и народа ни към достойните дни на градеж, към добри дни за бъдещето на децата ни. Промяната обаче иска действие, изисква мобилизация на разума ни и с отговорност и хладнокръвие да покажем, че нашият избор на обединител на нацията ни, е правилният избор. Без да се поддаваме на истеричните вопли на тези, за които властта е най-вече лична облага, да извисим сърцата си и заедно да изличим разделителните линии в обществото ни. Власт се печели, власт се губи, това е кръговрат, но най- страшното е, ако загубим вярата си във възможността за по-добро бъдеще за България.

Уверен съм, че ген. Радев може да обедини надеждите и съзидателните сили на всички родолюбиви българи. Неговото войнско възпитание го прави достъпен и прям водач към добри дела за България. Неговата кандидатура носи надежда, шанс, увереност, че можем да му дадем доверието си да ни води към промяна. На уплашените, че ще загубят властта, бих препоръчал да се смирят и да чуят тревожните думи на хората. На възторжените, че печелят ще кажа – запазете разума си и работете повече, за да се увенчае подема на вярата ни с успех.

Само всички заедно можем да извикаме „Стига” и да спрем хаоса и страховете в безвремието, в което живеем.Само с общи усилия можем да превърнем надеждите в реалност.

10-ти ноември 2016

Коментирай

Вашият email няма да бъде публикуван.


*