Общинският съвет на БСП – Габрово с ново Изпълнително бюро


Публикувано на 19-05-2016 в Новини

Общинският съвет на БСП – Габрово с ново Изпълнително бюро

Общинският съвет на БСП в Габрово прие състава на Изпълнително бюро предложен от  председателя Кристина Сидорова. Това стана на първото  заседание на  пленума, избран от Конференцията през април. В екипа си Сидорова ще има  трима заместници – Здравко Кънчев, Николай Григоров и Борис Петков.  Бившият лидер на социалистите Григоров  е с ресор местна политика, Здравко Кънчев и Борис Петков  ще отговарят съответно за партийната дейност и коалиционната политика. Функциите на организационен секретар поема Малена Симеонова, която е председател на едно от големите ОПО в Габрово, Владимир Тодоров е секретар бюджет и финанси.

Три съвета ще работят към общинската структура на БСП- съвет „Духовност“, „Образование, младежка политика, социални дейности“ и „Икономика и инфраструктура“, техни ръководители са съответно Евгени Недев, Иван Калчев и  Първан Димитров.

В изпълнителното бюро влизат още – Лена Енева -ръководител на  групата общински съветници, Юлия Ненова председател на Обединението на жените социалистки, Йорданка Влаева – председател на Движението на ветераните, Емилия Дженкова –  отговорник за основните партийни организации и Тотьо Тотев  с ресор връзки с общински и държавни институции.

Коментирай

Вашият email няма да бъде публикуван.


*