Започна ремонтът на пътя Севлиево – Крамолин


Публикувано на 08-06-2015 в Новини

Започна ремонтът на пътя Севлиево – Крамолин

Ремонтът по обходния път Севлиево – Кормянско – Крамолин вече започна. Това стана ясно от отговора на министъра на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова, изпратен до народния представител  от ПГ на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Кирил Добрев, който постави своето питане относно забавянето на ремонтните дейности.

Подготовката на частичния ремонт на участъка, с дължина 23,6 км., е стартирала на 18 май, а фактическото изпълнение на строително – монтажните работи е започнало на 25-ти май. При благоприятни метеорологични условия, срокът за изпълнение на ремонта е 3 месеца, пише още в отговора на министър Павлова.

Общата стойност на дейностите е 500 000 лева. Те ще бъдат изпълнени от Обединение “Интегрирани Инфраструктури Габрово” – Пловдив.

Припомняме, че  проблемът с компрометирания пътен участък между Севлиево и село Крамолин, беше един от най-често поставените  по време на срещите на Кирил Добрев с жителите на селата по продължение на пътя.

В началото на годината той внесе подписка в Народното събрание, съдържаща имената  на 1013 души, с искане да се отпуснат средства за ремонт и отправи актуален въпрос към министъра на  регионалното развитие. След като повече от 4 месеца  не бяха предприети конкретни действия, Добрев отново зададе същия въпрос. Резултатът  вече е факт!

Коментирай

Вашият email няма да бъде публикуван.


*