Първанов и Румен Петков да бъдат изхвърлени от БСП, искат социалисти


Публикувано на 20-01-2014 в Новини

Първанов и Румен Петков да бъдат изхвърлени от БСП, искат социалисти

Бившият президент Георги Първанов и Румен Петков да бъдат изключени от БСП предлагат представители на местни партийни организации. Червените в Габрово били бесни за опита да се създаде алтернативна листа от АБВ за предстоящите избори за членове на Европейския парламент.

Днес в 17.00 часа местното ръководство се събира в разширен състав, за да обсъди създадената ситуация и да излезе с решение. Според лидерът на общинската организация на червените Кристина Сидорова, към момента не са постъпвали предложения за декларация от страна на структурите в Габрово, която да осъжда опита да се конкурира социалистическата партия от лява листа на движението на Георги Първанов. Впечатлението на Сидорова е, че АБВ не се ползва с подкрепа на територията на област Габрово. На пленума тази вечер ще бъдат обсъдени всички номинации за кандидат-евродепутати на БСП.

Вчера в Пловдив бяха събрани общинските и областни председатели на столетницата. Марин Боевски и Кристина Сидорова са представлявали Габрово, Петинка Михайлова – Севлиево, а Стефка Пенкова – Дряново. Организациите застават зад ръководството на БСП, станало ясно вчера.

Източник: Дарик

Коментирай

Вашият email няма да бъде публикуван.


*