Татяна Рачева е кандидатът на БСП за кмет в община Трявна


Публикувано на 16-09-2019 в Новини

Татяна Рачева е кандидатът на БСП за  кмет в община Трявна

Финансистът на Община Трявна от 2008 до 2015г. Татяна Рачева е кандидатът на БСП за кмет в общината. Номинацията й бе утвърдена вчера на проведеното заседание на Националния съвет на социалистите. Кандидат-кметът на БСП е избирана два пъти за общински съветник в Общински съвет Трявна.
Рачева е кореняк тревненка, завършила „Икономика и управление на промишлеността” в Стопанската академия „Димитър А. Ценов” гр. Свищов, преди това СОУ „П. Р. Славейков” в родния си град. Омъжена, има син на 30 години.
През трудовата си кариера Татяна Рачева е работила като фирмен омбудсман, старши експерт в Дирекция „Местни данъци и такси” гр. Габрово, ревизор в частна фирма. В момента е счетоводител в Горско стопанство Габрово и председател на постоянната комисия по „Образование, култура, младежки дейности и спорт” в общински съвет Трявна.
Номинацията й за кандидат за кмет бе подкрепена от социалистите в планинския град, като тя бе излъчена и за водач на листата за общински съветници. Окончателният вариант на кандидатите за местни парламентаристи ще бъде определена до дни.

Коментирай

Вашият email няма да бъде публикуван.


*