Кристина Сидорова присъства на концерт, по случай Международния ден на възрастните хора


Публикувано на 01-10-2018 в Новини

Кристина Сидорова присъства на концерт, по случай Международния ден на възрастните хора

Народният представител от ПГ на “БСП за България” присъства на концерт, по случай Международния ден на възрастните хора. Събитието се проведе в Спортна зала „Орловец”.

“Радвам се, че днес имам възможност да отправя към Вас моите най-сърдечни поздравления и най-искрени благопожелания, по случай Международния ден на възрастните хора – 1 октомври. На този ден всяка година се прекланяме пред мъдростта и уменията Ви, благодарим Ви за грижата. Днес е и ден, в който казваме, че ние сме Ви длъжници, защото не направихме достатъчно, за да имате достойни старини. Наш дълг е да променим това“. С тези думи започна приветсвеното си слово Кристина Сидорова. Депутатът от левицата пожела на всички присъстващи да бъдат здрави и благословени и им благодари за прекрасните емоции, които са предизвикали в нея с концерта, организиран от представители на габровски социални услуги и неправителствени организации.

Организатори на тържеството бяха Дневният център за стари хора, Сдружение „Пациенти с онкологични заболявания и приятели” Женско благотворително дружество „Майчина грижа”, Сдружение „Дружество на диабетиците „Рачо Ковача”, Български червен кръст и Дамски клуб към БЧК, Клуб на инвалида, Клуб на пенсионера, Център за социална рехабилитация и интеграция и Дома за възрастни хора с физически увреждания.

В програмата участваха певческа група „Недевци”, танцова група от Центъра за социална рехабилитация и интеграция, певческа група от Сдружение „Пациенти с онкологични заболявания и приятели”р ВГ „Омая” при НЧ „Нов живот” – с. Кметовци, ВГ „ Надежда” при НЧ „Априлов-Палаузов” и Клуб на инвалида, ВГ „Настроение”, трио „Пей сърце” и Петър Райков при НЧ „Габрово-2002”.

Коментирай

Вашият email няма да бъде публикуван.


*