БСП Габрово поздрави по случай 1-ви ноември


Публикувано на 01-11-2017 в Новини

БСП Габрово поздрави по случай 1-ви ноември

Уважаеми учители,
Уважаеми дейци на просветата и културата,
Уважаеми хора на Духа,

От името на общинското ръководство на БСП – Габрово отправяме най-сърдечни поздравления и най-искрени благопожелания до всички вас по повод Деня на народните будители.

Бихме искали да изкажем и благодарността си към всички будители, които с всеотдайния си труд и обич към Габровския регион съхраняват местната култура и образование.

На днешния 1-ви ноември отдаваме почит на мъдростта и науката, на културата и образованието.Един от най-светлите празници, съхранил българската духовност и нация през вековете.

Уважаеми учители и дейци на просветата и културата, пожелаваме Ви здраве и дълголетие. Нека и в бъдеще запазите силния си дух и борбеност! Продължавайте да бъдете отдадени на делото, което сте започнали!

Скъпи съграждани, почитайки днешния празник, всички ние се обединяваме около силата на науката и образованието, на духовното пробуждане. Нека тази мощ ни направи несломими пред ежедневните предизвикателства на живота, който напоследък става все по-труден за мнозина. И помнете, че единствено знанието би могло да ни проправи път в трудностите и неравенството.

Честит празник!

Коментирай

Вашият email няма да бъде публикуван.


*