Приемна на Сидорова в село Здравковец


Публикувано на 27-07-2017 в Новини

Приемна на Сидорова в село Здравковец

Следващата приемна на народния представител от „БСП за България” Кристина Сидорова бе в село Здравковец. Срещата бе по предложение на хората там, по повод ежедневните им проблеми, на които никой от Общината не обръща нужното внимание.

Поставените пред Сидорова казуси бяха свързани на първо място с липсата на вода в селото и лошата инфраструктура. Елементарни техни нужди, във връзка със сметосъбирането и сметоизвозването там не са удовлетворени, стана ясно за народния представител. Хората негодуват и срещу храстите, които се намират непосредствено до пътното платно и въпреки неколкократно изявените им призиви, не са изрязани и затрудняват движението.

Жителите на Здравковец нямат здравен работник в селото, нито полицейско присъствие, лошо е и покритието на мобилните телефони. „Крайно село сме, може да се сложи една камера на входа, за да се знае кой влиза и излиза, много по – сигурно ще бъде за всички за нас”, споделиха пред Кристина Сидорова събралите се 15 човека.

Народният представител се ангажира с проблемите на местните хора и пое ангажимент да се срещне с ръководството на ВиК дружеството  в Габрово, за да се търси решение на поставения казус.

Коментирай

Вашият email няма да бъде публикуван.


*